Baby, you are a fool

Jag står ensam i mörkret. Jag faller och faller. Försöker greppa tag i något som hindrar smärtan. Fumlar med handen, förlorar greppet och faller återigen helt ensam genom mörkret. Vem är det som bestämmer hur jag ska lida? Vem kan jag vända mig åt? Vem kan jag beskylla? Vem kan jag tacka? Frågorna snurrar. Finns det svar? Vem har svaren? Jag. Ingen mer än jag har svaren på frågorna, eftersom jag ställer dem till mig själv. Jag är ingen mindre än den som kan ändra på mig själv. Det spelar ingen roll hur många blickar, röntgenögon som genomskådar mig varje dag. Ord spelar ingen roll hur många hårda, fula, otacksamma och elaka ord som slår mig i ansiktet varje dag. Inget av det kan ändra på mig. Varför skulle jag ändra på mig? Av vilken anledning? För att alla andra vill det? För att du vill det? Är du jag? Kan du ändra på mig? Självklart inte.

A flying unicorn

En såkallad "Face-look". Alltså, såhär såg jag ut idag. För första gången på många år ser jag faktiskt hyfsat normal ut på dessa bilderna. Inga påsar under ögonen, inga sömniga ögon som ser drogade ut, ingen utsmetat smink inga finnar som jag glömt att täcka över med concealern... hmm... vad har hänt med mig egentligen?Är det allt lugn i skolan så påverkar mig? Nu var jag dock ironisk. Med alla saker i skolan borde jag redan vara död för längesedan, så normaltsätt skulle jag inte se ut som på dessa bilderna. Antar att jag hade en bra dag idag när det gäller utseendet, fast inte annars. Detta var otursdagen för mig. pajade min dator, trillade med cykeln, var otrogen med mina två älskare (den ena heter Ben den andra heter Jerry) med en ny glass sort. Ja, jag fårse hur det blir imorgon. adjöss
Besök gärna min tumblr A FLYING UNICORN

é um dia maravilhoso


Idag var det en ovanligt fin dag med mycket solsken och måna plusgrader. Våren har  verkligen kommit till Skåne! Hur underbart är inte det?
Igår somnade jag sent efter ett långt födelsedagsfirande och vaknad inte förens vid elva idag. Sedan stack jag till jobbet och nu sitter jag här vid datorn och har precis kommit hem! Jag har lite brist på vad jag ska skriva om här på bloggen, hjälp kanske? Vad vill ni veta? Mer outfits från mig? Collage? Inspiration..? Lämna gärna en kommentar!

Läppfärg?

Ja, vilket är den hippaste färgen på läpparna i vår? Emilia De Poret var på plats på MBFW i Stockholm för en månad sedan tillsammans med Max Factor och intervjuade kändisar och modebloggare om vilka färger som gäller på läpparna i vår. HÄR kan ni se avsnittet.
Själv kör jag på plommonrött från E.L.F, och Grönt och Blått som jag köpte i Brasilien. Matchas med mit blåa hår!

iewjgergrp

hoodie//uniqlo leather//jofama  jeans//cheap monday  bag//Céline luggage tote bag  shoes//jeffrey campbell  sunnies//asos
Att se ut så här just nu skulle inte vara fel. Hoodtröjan och jeansen har jag redan, och JC skorna hoppas jag är i min ägo inom två veckor. Väskan kan jag bara drömma om, och lädervesten funderar jag på att köpa..
Mitt sportlov har varit det bästa hittils, har haft det roligt med mina vänner, firat födelsedagar, dansat på rondeller, kännt mig otroligt melankolisk och ja... Eftersom jag helt vänt på dygnet vaknade jag nyss, och planerar att gå och lägga mig igen! Buenas noches!

Marc Jacobs Fall 2012

pics; fashiongonerouge


Den här hösten ska vi klä oss i stora päls och yllehattar, jackor i skimrande tyger och högklackade loafer's om Mr Jacobs får bestämma. Det var väldigt många olika blandade material, och mycket lager-på-lager. Jag blev inte störtförälskad när jag såg kollektionen men något som jag verkligen gillar är detaljerna! Strumporna som är lite nonchalant nerkasade på fötterna är verkligen pricken på i:et! Haremsbyxorna tycker jag också är väldigt fina men veck på rätt ställe och i perfekt längd. De snyggaste är de vita på den fösrta bilden! '
Kollektionen hänger ihop, och i början hade kapporna fina och kvinnliga siluetter, men sedan hände något. Vem vill egentligen gå runt och se ut som en gravid padda (se näst sista bilden)? Kappan skulle varit fin om den hade matchats med svarta strumbyxor, men inte en vadlång ballongkjol! Nja, jag vet inte. Jag kanske lär mig att gilla den när det väl blir höst? Jag får hoppas att Marc by Marc Jacobs had en finare kollektion, den visningen pågår i detta nu på New York Fashion Week. Jag önskar att jag var där!

I miss you Brazil

Herregud vad jag saknar Brasilien! Här sitter jag, kall och frusen, här i staden Ingenstans. Jag saknar värmen, stranden, glassen och alla snygga livräddare vid stranden! Äsch! Jag kommer igen!
Translate//  God what i miss Brazil! Here I am, cold and frozen in the middle of NOWHERE. I miss the heat, the beach, all the icecream and the hot lifeguards! But I'll come again!


Obsession

pic by me
En redigerad bild på det vi bakade idag! Tyvär är de alldeles för fula för att de inte ska vara svartvita, så det fick bli så här istället!

teen lover's

pics by me.
Här två bilder på mig som är tagna i skolan idag. Förlåt för att jag ser lite drogad ut men jag är, precis som många andra, väldigt februaritrött! Jag har ändå haft en bra dag, efter skolan bakade jag, Sally och Vilma och det blev väldigt gott även ifall det såg väldigt... hm, amatörmässigt ut. Nu måste jag stänga datorn och dra upp kemiboken, så jag skriver kanske lite senare!

Change

Så mycket man förändras på ett halvår?! Det känns som en evighet sedan det första fotot togs, har totalt ändrat stil nu.

Vogue Russia March 2012

ph//Iselin Steiro
Det finsate omslaget jag sett på länge! Många tidningar tänker "mycket färger" när det gäller omslag. Många tror att om det finns mycket färger omslag, dras blicken till just den tidningen när man står vid tidningshyllan i mataffären och ska köpa den. Men eftersom nästan alla tidningar tänker så blir det för mig bara en massa färgstänk över en hel hylla. De som verkligen sticker ut, är de som har udda omslag. Som denna från Ryska Vogue. Den är svartvit och det är bra att de har valt en fär (rödorange) som färg på texten. Det blir stilrent och snyggt.

Leather jackets

Collage by me; 1- HÄR 2-IRO  3-Acne  4- HÄR 5- HÄR 6- Acne
Jag är på jakt efter den perfekta skinnjackan. Den ska inte vara för kort och inte för lång. Jag gillar bikermodeller som är MC-inspierade och den ska ha massa nitar. Det är verkligen svårt att bestämma sig, för när man väl hittar en man verkligen vill ha- så är den alldeles för dyr för att vara fuskläder. Jag vill ha en äkta skinnjacka och jag är beredd att betala mycket för den, men jag hittar verkligen ingen som fallar mig riktigt i smaken. Så det blir nog inte en riktig ändå. Men sen kommer den stora frågan; vilken färg? Svart är ju bra, eftersom den kan man ha till allt. Men samtidigt tycker jag röda skinnjackor är så jäkla snygga... Men det lutar nog att jag köper den HÄR skinnjackan. Den är dock inte äkta, men jag älskar alla nitar på den! Men snälla hjälp mig, röd eller svart?

Marc Jacobs

pic; by me
Daisy och Lola- även kända som världens godast lucktande parfymer! Och jag är lycklig ägare till båda. Jag kan bara tacka mina fina vänner för Lola och min fina mormor för Diasy. Dessa två finingar står på Lola-boxen på mitt skrivbord, där passar dem in perfekt. Rekomenderas starkt!

Sympathy for the Devil

pictures; by me,
Jag har tagit en paus från bloggande som ni kanske märkt. Har haft en del att göra i skolan, åttan är verkligen värst. Men nu har jag åkt på någon slags influensa och har spenderat den senaste dagen över Den Vita Tronen (toaletten). Hoppas att jag snart blir en aktiv bloggare igen!